Bullar. Smält smöret. Vispa ägg och sötning pösigt. Tillsätt grädden och smöret i äggsmeten. Blanda kokosnötsmjöl och fiberhusk med bakpulver och kardemumma och rör ner det i smeten
Värm ugnen till 175 grader. Sikta ned kakao, kokosmjöl, bikarbonat och salt i en liten skål. Värm smör, choklad och 100 ml Sukrin+ i en kastrull på låg-medel värme
16 Mars 2016. Allmänt. Lchf Smördeg. Idag har jag börjat testa av att göra smördeg, a la Lchf. Gick ganska bra, men ska fixa lite till med receptet, men dagens recept fungerar
LCHF Kärleksmums / Kokosrutor. Kakan smakar som kokosrutor ska göra, det enda som skulle kunna avslöja att kakan är LCHF är nog glasyren som smakar mycket mörk choklad
Idag tänkte jag tipsa om ett recept på goda glutenfria pepparkakor. Jag har lånat det från Monique och det är som sagt det bästa recept på pepparkakor som jag har testat om man inte vill knapra på vanliga med vetemjöl och socker
Det börjar dra ihop sig till advent och visst är det väl mysigt att äntligen få tända alla ljus och stjärnor i fönstren och njuta av att vintern plötsligt känns lite mindre mörk och ogästvänlig