Bryn kycklingen runtom i olivolja i en stekpanna. Stycka kycklingen i 8 delar. Gnid in kycklingen med kryddblandningen och låt marinera i minst 2 timmar i kylen. 1 stor majskyckling, cirka 1,5 kg (eller kycklingdelar)
Kycklingfärsbullar. Servera kycklingfärsbullarna i den goda såsen med wok, jordnötter, färsk koriander och färska grönsaker (samt basmatiris för de som vill)
Lägg hela kycklingfiléer i en ugnsfast form. Kolla så att kycklingen är helt genomstekt innan. Dela upp kycklingfileerna i skivor men låt dem ligga kvar i såsen
Place first 12 ingredients into a large bowl and mix well. Let chicken stand in seasonings for at least 30 minutes, like in the pictures, cover and place in the fridge
Stek kycklingfiléerna på medelvärme tills den får lite färg. Häll såsen över kycklingen i formen. Stek kycklingfiléerna på medelvärme tills den får lite färg