Heta räkor. Heta räkor med en klick aioli♥. Du behöver4 personer400 g färska räkor2 msk olivolja2 vitlöksklyftor1/2 pressad citron2 msk sweet chili sås1 msk japansk soja1 msk risvinägerGör såhärSkala räkorna
12 tärningar fiskbuljong. 1Kräftsoppa3 morötter 3 msk smör 2 tsk vetemjöl 1 l vatten 2 tärningar fiskbuljong 1 tub kräftost, á 275g 2 dl crème fraiche 3 kvistar dill 0,5 kg frysta räkor med skal 1 krm salt
Gör så här Mängden ingredienser har ändrats. Kom i håg. Matlagning till många tar längre tid Salta ingredienser och kryddor bör tillsättas efter smak mot slutet Sätt ugnen på 175 grader
Som barn avskydde jag fisk. Ja fisken har gjort en helomvändning i Gourmetmorsans liv. Jag ska nog villigt erkänna att jag inte är den bästa på att exprimentera med smaker och fisk i mitt eget kök