Nu har jag nsöat in på risotto - dessutom så gillade Alma det skarpt. Idag har jag experimenterat mig fram till ett eget recept där var mina ingredienser till 2- 3 personer
Om man blandar det till en röra, funkar det till fisk. Lägg ner fisken, droppa över lite olivolja. Lägg ett smörpapper över formen och bädda in formen, ungefär som ett överkast (så blir fisken saftigare)
Har länge tänkt att laga en fiskgryta med saffran och äntligen blev det av. 700 gram fiskfilé, jag använde lax och sik. 1,5 fiskbuljongtärning. Skär fisken i bitar, lägg i grytan och sjud i ytterligare 7 minuter. Relaterat 700 gram fiskfilé, jag använde lax och sik. 1,5 fiskbuljongtärning 1,5 tsk tomatpuré
Skär fisken i lite lagom stora bitar, öring eller torsk eller bara den fisk ni har. Lägg på fisken ovanpå potatisen tillsammans med ägghacket,pepparrot och citronskal
Skär fiskfiléerna i stora bitar, lägg på tallrik och salta dem. Lägg ner fisken i grytan. Finhacka basilika, persilja, sardeller och vitlöksklyftor i en mixer eller liten matberedare