Kvällens middag blev en krämig pastasås med laxfilé, sparris och saffran. 400 g laxfilé. Skär laxen i kuber ca 2×2 cm. Lägg i laxen och låt koka i ca 5 minuter tills laxen är klar. 400 g laxfilé
Skär laxen i portionsbitar och lägg sedan i ugnsfast form, gärna med bakplåtspapper i botten. Värm upp pastan i såsen och lägg på tallrik, lägg laxen ovanpå och servera med t
Bred ut smeten på laxen, vik upp smördegskanterna och lägg på tomatskivor. 2 lax portionsbitar. Dela på smördegsplattan och lägg 1 laxbit på varje, salta och peppra. 2 lax portionsbitar
Ingredienser för 4 personer400 gram laxfilé i fyrkanter2 dl mager kokosmjölk2 msk sweet chilisås0. 5 fiskbuljongtärning800 gram kokt kall potatis1 msk matolja1 msk sesamfrönsaltsvartpepparGör så härDela laxen i lagom fyrkanter. Lägg i laxen och låt den sjuda med tills den är färdig, ca 5-6 minuter. 400 gram laxfilé i fyrkanter
Lax med ris och kokossåsSesamfrön ger laxen ett knaprigt täcke och tillsammans med ris och smakrik kokossås är detta en rätt som passar både i matlåda och till fest