Bjuder här på ett recept på en god ceasardressing. 1 msk pressad citron1 äggula1 tsk dijonsenap1 tsk worcestershiresås4 sardeller, finhackade1 pressad vitlöksklyfta1 dl finriven parmesanost2 dl olja, neutral smak1 dl majonnäs (hemmagjord eller annan som inte smakar starkt av vinäger, tvi)Blanda allt utom olja, ost och majonnäs
500 g av era skaldjursfavoriter, kanske kräftor, räkor, musslor, bläckfisk, hummer, krabba…. 500 g av era skaldjursfavoriter, kanske kräftor, räkor, musslor, bläckfisk, hummer, krabba…
1. Skala potatisen, skär den till mindre bitar och koka den mjuk i saltat vatten, cirka 10-15 minuter. Slå av vattnet och mosa potatisen med en potatismosare
I fredags åt vi grillad lax med grillade citroner, skagensås och givetvis färsk potatis. Har ni inte grillat citroner, gör det, de blir fantastiskt söta och goda
Ingredienser Portioner. 4 600 g djupfryst fisk 1/2 tsk salt 2 krm peppar 1 dl riven ost Sås 500 g räkor (med skal) 2 msk smör eller margarin 3 msk vetemjöl 5 dl mjölk salt och peppar 1/2 dl hackad dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong