Red eventuellt med lite maizena. Skär kycklingen i bitar och stek den. Serveras med ris soja. 4 kycklingfiléer. 1 förp champinjoner, färska, 200 g 1 förp bambuskott, 200 g 4 kycklingfiléer 1 hönsbuljongtärning 2 msk mango chutney sweet 2 tsk sweet chili sås 2 dl vatten 0,5 dl apelsinjuice 100 g ananas i bitar 100 g cashewnötter 1 paprika, röd, i bitar 1 paprika, grön, i bitar 1 msk ketchup 1 krm salt 1 krm cayennepeppar maizena, ev
4 3 morötter 2 palsternackor 600 g fast potatis 2 msk olja 1 tsk rosmarin 2 vitlöksklyftor salt och peppar 4 kycklingfiléer 1 äpple 2 dl matyoghurt 1/2 tsk rosmarin 1/2 tsk honung Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Sätt en stor ugnsfast gryta på spisen på medelvärme. Ta bort skinnet från kycklingen och tillsätt den, häll i vinet och kycklingfonden och låt koka ihop lite grann
smör att steka i + kryddning av kycklingen. Krydda den med salt, peppar eller valfri krydda. Stek kycklingen i smör i het panna på båda sidor, den ska bara få färg och går klar i ugnen sedan
Tillsätt alla grönsakerna när kycklingen är brynt runt om och låt fräsa med några minuter. Servera med rejäla skivor av surdegsbröd för att lätt få upp varenda droppe av grytan från tallriken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.