Bak

Bak

Rabarberrutor med vaniljkräm

Rabarberrutor med vaniljkräm

Deg250 g smör, rumsvarmt 5 dl vetemjöl 2 dl strösocker 2 tsk vaniljsocker 2 tsk bakpulver. Rabarberkompott250 g rabarber 1 citron, saften 0,5 dl vatten 0,75 dl syltsocker
Sega Chokladmuffins (världens godaste)

Sega Chokladmuffins (världens godaste)

Ingredienser 1 sats 2 satser 3 satser 4 satser 5 satser 6 satser 7 satser 8 satser 9 satser 10 satser 11 satser 12 satser 13 satser 14 satser 15 satser 16 satser 17 satser 18 satser 19 satser 20 satser Muffins 2 st ägg 2,5 dl strösocker 100 gram smör , smält 1,5 tsk vaniljsocker 1 krm salt 4 msk kakao 2 dl mjöl 1 tsk bakpulver 1 odefinierad vaniljglass , ev till servering 1 odefinierad hallon , ev till servering Köp receptet
Kladdig kladdkaka

Kladdig kladdkaka

150 g Arla® Svenskt Smör. 13 ägg. 13 dl strösocker. 12 dl vetemjöl. 11 dl kakao. 1½ msk vaniljsocker. 12 krm salt
Minisemlor

Minisemlor

Ingredienser Portioner. ca 30 st Semmelbullar 1 tsk kardemummakärnor 50 g smör 2 dl mjölk 25 g färsk jäst 1 ägg 1/2 dl strösocker 1 krm salt 2 krm hjorthornssalt 5 1/2 - 6 dl vetemjöl (6 dl motsvarar 360 g) Pensling 1 ägg Fyllning till 10 bullar ca 1/2 dl inkråm (från bullarna) 100 g mandelmassa 2 - 3 msk vispgrädde (eller mjölk) Garnering till 10 bullar 1 1/2 dl vispgrädde florsocker Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Välj grönt 5
Vaniljbullar – recept på extra saftiga bullar

Vaniljbullar – recept på extra saftiga bullar

Lägg på plåt, täck med bakduk. 1800 g mjöl (ca 1,4 l ) varav cirka 1/2 dl till utbaket. 1Låt jäsa upp ordentlig under bakduk på dragfri plats i cirka 35–40 minuter. 1Kavla ut den ena på ordentligt mjölat bakbord till en stor platta. 1Låt jäsa på plåt under bakduk 35–40 min