Häll oljan i degbunken. Oljan ska ha rumstemperatur. Vispa ihop vatten, salt och socker i en kastrull och värm till något över rumstemperatur, ca 25 grader
Jag har sagt det förrut och jag säger det igen - nybakade frallor till frukost ÄR gott. ) De här är även en favorit hos många av er läsare har jag förstått
Jag tycker att tekakor är godast med smör och en god ganska stark ost (prästost eller brännvinsost är jättegott till) och tycker att det är ett trevligt och gott frukostbröd som håller sig fräscht några dagar efter att man har bakat dem
T hade läst att pulled pork vanligtvis serveras med bröd bakat på buttermilk, då jag var osäker på om jag skulle få ta på buttermilk letade jag istället fram mammas recept på frallor som jag vet innehåller både mjölk och smör
Igår gjorde jag det här enormt goda brödet. När man gör de här brödet är det viktigt att man följer receptet och inte slarvar med jäsningen, eftersom det är den som gör brödet luftigt och ger brödets goda smak
Det här brödet är inget nytt alls, eller det var första gången jag gjorde det men Stina Patetsos har gjort det massvis med gånger och jag har länge tänkt testa det
Den här gången blev det bröd med morötter i, vilket gör dem extra saftiga. Som allt annat hembakat bröd så är bullarna godast varma, men de håller sig bra några dagar i plastpåse och kan även frysas in