Utrustning. 2 st (ca20,5x5,5 cm) runda sockerkaksformer. Värm ugnen till 175°C med galler i mitten. Smöra formarna, klä sedan botten i varje form med en rund utklippt bakplåtspappers bit
Till sylten. Rör de frysta bären med florsockret i en tjockbottnad kastrull. Ställ den på svag värme och rör om tills bären vätskar sig och det börjar sjuda
Det här brödet bakades i går här hemma hos mig och gu vad snabbt det gick,sånt gillar jag. Perfekt bröd om man ska bjuda på middag hos sig, för detta brödet kan man t
Det är mycket i bakväg som jag gärna vill testa, men tiden räcker tyvärr inte alltid till. Under min semestervecka upp i Söderhamn passade jag på att testa "kalljäsning"
Jag har sagt det förrut och jag säger det igen - nybakade frallor till frukost ÄR gott. ) De här är även en favorit hos många av er läsare har jag förstått