Glad påsk, kära läsare. Hoppas ni får en skön och lugn långhelg tillsammans med nära och kära. Vår påsk spenderar vi i vårt smultronställe Ostvik med kompisar
I fredags var vi på middag hos grannarna på landet som dessutom hade besök från storsta'n. En jättetrevlig middag och kväll blev det där vi bjöds på marinerad grillad fläskfilé, potatis från egna täppan som råstektes på muurikkan, hemlagad tomatsås och en fräsch grönsallad med mangold, grön paprika och haricot verts
På sommaren blir det inte mycket TV-tittande, särskilt inte denna sommar när det varit så varmt. Men det är ett program som jag försöker följa och det är ”Sommar med Ernst”
Vardagen består nog för de flesta om "Vad ska jag laga för mat idag. " För mig med. Jag brukar tänka redan kvällen innan vad jag ska ha för basvaror och utifrån det variera så gott det går
Snitta kycklingen så att marinaden tränger in och blanda allt och låt det marinera i minst 2 timmar. Hettar upp 3-4 dl olja i en wokpanna och fritera kycklingklubborna ca 5 min beroende på storlek tills de är gyllenbruna (vänd ofta)