Låt kycklingenoch rödbettorna svalna medans du knapersteker baconen i bitar i stekpannan. Ringla över lite olivolja som du blandat upp med någon/några droppar flytande honung och vinäger
Till kvällens middag bestående av baconlindad kycklingoch råris valde jag att göra två såsiga tillbehör i form av en kall yoghurtsås med smak av citron- och örter och en ärtpesto
Om man väljer att köpa en hel kycklingoch är osäker på styckningen finns många bra tips att hämta på YouTube, sök bara på "stycka kyckling" så kan ni få hjälp av Melker med flera
Wokad kycklingmed strimlade grösnaker ochkall limesås. Jag gör det nu, men håll till godo med en fantastiskt god wok med strimlade grönsaker ochkyckling
Ikväll har vi ätit kycklingmed dragonbönor ochkall senapssås. Jag marinerade mungbönor i en msk olivolja, två msk vitvinsvinäger, rejält med färsk dragon, en tsk flytande honung samt salt och peppar
Stek kycklingen på hög värme i rikligt med smör och lite olivolja. Jag visualiserade mig denna toppadmed solgula aprikoser och gula russin med grön persilja
Knaprig paprika, fräsch purjolök och söt majs blandades med kokt pasta och grillad kyckling. Fajitakryddan rördes ihop med lätt crème fraiche, majonnäs och sweet chilisås
Riv skalet från citronen och blanda med oljan och övriga kryddor. Jag tycker det blir godast om man kryddar med hackade färska örter men torkade kryddor går utmärkt, detsamma gäller för den kalla örtsåsen
Späd med vattnet lite åt gången. Mina barn älskar kombinationen kycklingoch curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.