Ingredienser 2 st morötter 5 klyfta(or) vitlök 5 st habanero 1 msk olivolja 0,5 dl vatten 0,5 dl limesaft 1 msk limeskal 0,5 dl vitvinsvinäger 1 st tomat(er) 2 msk socker 0 st salt 0 st svartpeppar Köp receptet
Den här såsen har allt, full av smak från härliga örter, fräsch limesaft och hetta från jalapeñon, men det bästa av allt är att den är otroligt hälsosam, helt vegansk, glutenfri och bara helt enkelt underbart god
Jag fick ett tips av Per-Anders på D’Elidas om att röra ihop en egen chimichurri. Han beskrev den som ”Kryddstark sås, pesto-liknande gegga från Argentina som förgyller vilken grillning som helst” Det kunde jag ju bara inte motstå att prova så igår till grillningen testade jag en egen variant och det var en riktig höjdare
Hej i solen. Fredag. Och inte vilken fredag som helst – jag går på semesteeeeer. ) Har jobbat galet mycket den här veckan så det ska bli extra skönt att komma hem ikväll
Ja höstskörden fortsätter och det är dags att dela med sig av fler av mina absoluta favorit recept. Många av de recepten vi använder är recept som är på väg att försvinna eftersom många av dessa saker inte görs där ute i stugorna längre
Då var det dags igen att lägga lite lingon på burk och vi gjorde precis samma recept som förra året, det vore ju dumt att ändra på ett så fantastiskt gott recept