Smält smöret i en tjockbottnad kastrull och vispa ner mjölet till en slät massa/smet. Späd med mjölken under kraftig omrörning/vispning till en jämn och tjock smet
Blanda ihop ingredienserna till pajdegen och låt degen vila ca en timma. Kavla ut degen tunt. Klä botten av formen med degen och grädda i 200 grader ca 10 min
Jag gjorde mina dagen innan så de fick â€sätta sig†lite. Mina rundlar var precis så stora att de fick plats på en plåt med 2 cm till godo så att marängen hade lite rum att flyta ut på
Den här tårtan har varit min favorit-tårta ända sen jag var liten. Min mamma brukade göra den och som jag minns brukade jag önska den när jag fyllde år
Efter att ha jobbat hela helgen började jag den nya veckan med att vara ledig. Det är alltid skönt att ha måndagen ledig efter en jobbhelg så kan man starta på nytt igen på tisdagen
Recept. ellajosefina. mån, 2013-07-01 10. 11. 30min. (2). Skala och hacka rabarbern, häll ner i en kastrull tillsammans med en vaniljstång, lite citronjuice, socker och vatten