Nyår 2012 – desserten
Matarkivet | Mat, kärlek och mera mat
Matarkivet | Mat, kärlek och mera mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 9 personer, med några extraportioner i frysen. Serverar man små portioner (dock inte pyttiga) räcker en sats till
  • 8-9 personer
  • 150 g strösocker
  • 150 g rostade, skalade hasselnötter
  • 200 g hackad mörk choklad, Marabou
  • 6 äggvitor, rumstemperatur
  • 225 g strösocker
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 375 ml vispgrädde, lättvispad
  • 80 g smör
  • 160 g strösocker
  • 80 g ljus sirap
  • 2 tsk bikarbonat
  • 60 g smör
  • 110 g farinsocker
  • 120 ml vispgrädde
  • 1/2 tsk flingsalt
  • 1 1/2 tsk vaniljsocker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.