Mumsiga kycklingen. 6 st kycklingfiléer. 6 st kycklingfiléer. Detta recept är första gången idag som vi testar det, hittade när jag rensade bland mina datarecept det hamnade bland provarecepten
Idag blev det en jättegod söndagsmiddag, kyckling med champinjonsås. Kycklingfileér, en per person. Kycklingen delade jag bara och stekte i salt och peppar
I lördags åt vi en av mina favoriträtter som min mamma alltid lagar åt mej - Kyckling Sambal oelek. Lägg kycklingen på bacon & purjolöken, häll över såsen
Nu var det ett tag sen jag gjorde något med kycklingklubbor eller kycklingben. När jag öppnade frysen i morse för att se och bli inspirerad av det som fanns så hamnade kycklingbenen direkt i blickfånget
Friterad kyckling med sötsur sås – sååå himla gott. (något vi inte äter jätteofta eftersom att jag inte är något fan av de processade kycklingbitarna man köper i butik… )
lägg över både kyckling. 3-4 kycklingfileér 4 pers10-12 färska champinjoner1 röd paprika1 ask philadelphiaost2 dl grädde4-5 msk pesto2 msk honungsalt,pepparDela kycklingen i mindre bitar och stek så den får färg. 3-4 kycklingfileér 4 pers
Skär kycklingen i cm stora bitar och börja stek dem i olja. Skär paprikorna, chilin och purjolöken i lämpliga bitar och häll ner i pannan och stek tillsammans med kycklingen
Skär kyckling och svamp i bitar och fräs dem i smör. 400 g kycklinglårfiléer300 g champinjoner2 msk Smör3 dl gräddmjölk½ msk majsstärkelse1 msk konc kycklingfond2 msk senap2 pressade vitlöksklyftor1 tsk timjan2 krm svartpeppar½ dl hackad persilja till garnering2 dl risGör så här. Häll det över kycklingen och låt koka ca 5 min. 400 g kycklinglårfiléer. 1 msk konc kycklingfond