Denna förrätten kommer att serveras på Trollsländevägen detta nyår. Nyttig och fräsch. Jag valde en lättare variant i år då huvudrätten är ganska maffiga
Dom här rackarna är supergoda och funkar som både förrätt eller snittar. Jag köpte fryst smördeg som är skurna, låt en tina cirka 10 min sen penslar du ägg över hela plattan
Köttgryta med vitt vin, timjan & smörstekt svamp. + kokt ris och en STOR klick gelé. Detta hörrni kan vara en av de mest uppskattade måltiderna jag gör till mig själv
Sätt ugnen på 200 grader - vanlig eller varmluft. Skala och skölj betorna. Skär betorna i lika stora bitar förslagsvis klyftor (6 klyftor per beta), 1 cm breda skivor eller 2x2 cm kuber
På nyårsafton vill man helt klart äta något gott, gärna till förrätt, huvudrätt och efterrätt. Själv tycker jag det är roligt att testa på nya saker, även om det kan vara vanskligt att göra en rätt man aldrig ätit tidigare för första gången när gästerna sitter och väntar
Smördeg på rulleKetchup i i bottenFetaost smulad över ketchupen Oregano strös överRulla ihop och skär i 1,5 cm tjocka bitarTryck till dem lite200 gr i ugnen ca 15 minuterLåt dem svalna på galler Servera till en drink eller lite bubblor
Här ovan ser ni något som kanske inte ser så mycket ut för världen, men ni måste nästan lova att prova det här, för det kan vara en av världens godaste desserter