Idag tänkte jag svänga inom här med ett enkelt recept på en god kycklingwok, perfekt till en lunch i helgen eller som snabb middagsmat till kommande veckor
Pulled chicken är kyckling som varit inne i ugnen på låg värme och lång tid. Där har den legat i en barbecuesås som sjunkit in i kycklingen och ger den en så underbar smak
Här kommer ett superbra tips om man vill piffa till kycklingfilén. Putsa och tvätta kycklingfilén. 3-4 st kycklingfiléer. Tillaga i ugnen 20-25 minuter tills kycklingen är färdig. 3-4 st kycklingfiléer
Fick en vansinningt god kycklingrätt hos min vän som jag har längtat efter sedan vi var där. Skär mozzarellan i lika många skivor som du har kycklinglårfiléer
strimla kycklingen och stek tillsammans med dom tinade grönsakerna. kycklingkrydda. 2 när kycklingen är genomstekt, häll då i den frysta hackade spenaten. 500 g strimlad kycklingfil'e
Honungsmarinerad kyckling. Servera pastan och kycklingen med en blandad sallad. 5-6 kycklingfiléer. Lägg kycklingen i marinaden och låt dom stå minst 1-2 timmar innan. 5-6 kycklingfiléer
Smördegsinbakad kyckling med vitlökost & västerbottensås. Lägg kycklingen åt sidan för att kallna. Dela på smördegen i lagom stora bitar till att göra ett litet paket med kycklingen i
Dela kycklingfiléerna i bitar. Lägg över kycklingen i en skål och stek strimlat bacon. 3 stora kycklingfiléer. 1½ msk kycklingfond. Ha i kyckling och låt det stå och småputtra i 10 min. 3 stora kycklingfiléer. 1½ msk kycklingfond