Ett recept ur boken Nya Annas Mat av Anna Bergenström. Enkel god soppa. 1 dl torkade trattkantareller2 finhackade scharlottenlökar3-4 msk smör3-4 msk vetemjöl1,2 liter vatten2 tärningar höns- eller grönsaksbuljong2 dl crème fraiche1 msk tomatpuréSalt och svartpepparCa 1 msk pressad citronFinskuren gräslökSmula sönder de torra svamparna med handen
Koka kycklingen med lök, morot, lagerblad, pepparkorn, buljongtärningarna och vitlöksklyftorna i ca 45-50 minuter eller tills kycklingen börjar falla isär
Stek kycklingen gyllene tillsammans med curry i Milda Culinesse ca 5 minuter. Koka upp vatten med buljongtärningar, Milda Mini Mat 7%, ingefära och citrongräs
Jag som alltid har energi till att baka har ingen som helst energi till att ens duscha. Vad fan hände. Jag som hade förberett mina surdegar och lyckats få dom riktigt levande
Jag tänkte att jag skulle dela med mig av ett recept vi testade för ett par dagar sen. det är en kycklingsoppa som går på runt en halvtimme, och är nästan identisk med det här receptet, som jag även utgick från
Squash och briesoppa var inte dumt. Jättegott med brie i soppan. Vad squashen hade där och göra är jag lite mer osäker på eftersom det inte var någon smak av denna