Skär kycklingfiléerna i strimlor och lägg i en bunke med soja och riven ingefära. Blanda ananasjuice från burken med ananasringarna med kycklingbuljong, majsstärkelse, vinäger, sherry, tomatpuré och socker och rör om
Stek sedan kycklingen i smör tills den fått fin färg. Häll över kycklingen. Kycklingen. Marinera kycklingen i masala krydda och olivolja, ca 1 timme i kylskåp. Kärna ur paprikan och finhacka den och saltgurka, toppa kycklingen med detta och sätt in i ugnen i 20 minuter. 4 stora kycklingfiléer, delad
Salta och peppra kycklingen. 450 g kycklinglårfilé. 2 tsk kycklingfond. Häll över kycklingen och låt sjuda ca 10 min. 450 g kycklinglårfilé. 2 tsk kycklingfond
Jag har allt som oftast börjat köpa hel, färsk kyckling när den finns till bra pris på affären. Den här kycklingen fick god smak som passade utmärkt till ostgratinerade potatisar