kyckling

kyckling

  • 14 Recept
Kyckling i sötsur sås

Kyckling i sötsur sås

Skär kycklingfiléerna i strimlor och lägg i en bunke med soja och riven ingefära. Blanda ananasjuice från burken med ananasringarna med kycklingbuljong, majsstärkelse, vinäger, sherry, tomatpuré och socker och rör om
Kyckling Marengo

Kyckling Marengo

Stycka kycklingen i portionsbitar, salta och peppra. Bryn kycklingdelarna på båda sidor i smör i en stekpanna
Currykyckling med caschewnötter

Currykyckling med caschewnötter

kycklingfond. Skär kycklingköttet i små bitar. Ta upp löken från grytan & stek kycklingköttet tills det fått lite färg
Kyckling Garam Masala

Kyckling Garam Masala

Stek sedan kycklingen i smör tills den fått fin färg. Häll över kycklingen. Kycklingen. Marinera kycklingen i masala krydda och olivolja, ca 1 timme i kylskåp. Kärna ur paprikan och finhacka den och saltgurka, toppa kycklingen med detta och sätt in i ugnen i 20 minuter. 4 stora kycklingfiléer, delad
Pestokyckling

Pestokyckling

kycklingfilé. 4 portioner 700 gram kycklingfilé 1 dl creme fraiche 1 dl grädde 200 gram färskost naturell 1 dl röd pesto salt och peppar Skär varje kycklingfilé i 3-4 bitar på längden. 700 gram kycklingfilé
Kycklingfilé i sötsur sås

Kycklingfilé i sötsur sås

Supergod kycklingfilé i sötsur sås. Strimla kycklingen och stek i olja. Ta upp kycklingen. Tillsätt nu wokgrönsakerna, kycklingen och paprikan
Kycklingfilé med smak av lime

Kycklingfilé med smak av lime

Salta och peppra kycklingfiléerna, stek dem snabbt och lägg över dem i en större gryta. 1400 g kyckling innerfiléer. 5 msk kycklingfond
Kycklingfile i chilisås

Kycklingfile i chilisås

Supergod kycklingfilé i sötsur chilisås. Denna påminner om min kyckling i sötsur sås, dock en lite annorlunda sås och här körde jag inga wokgrönsaker
Kycklingfilé med dijon och gräslök

Kycklingfilé med dijon och gräslök

Salta och peppra kycklingen. 450 g kycklinglårfilé. 2 tsk kycklingfond. Häll över kycklingen och låt sjuda ca 10 min. 450 g kycklinglårfilé. 2 tsk kycklingfond
Helstekt kyckling med mangochutney och ingefära

Helstekt kyckling med mangochutney och ingefära

Jag har allt som oftast börjat köpa hel, färsk kyckling när den finns till bra pris på affären. Den här kycklingen fick god smak som passade utmärkt till ostgratinerade potatisar
Marinerad kycklingfilé i ugn med god sås

Marinerad kycklingfilé i ugn med god sås

Låt gärna kycklingen ligga i marinaden några timmar innan tillagning för extra smak, men har man inte tid så går det bra att tillaga den direkt också