Bryn kycklingfileerna i smör och olja, salta och peppra. Nu sitter de med farfar och kollar på Kalle Anka… tänk att den serien håller i sig, från generation till generation
Denna gången blev det kyckling i hoisinsås med pak choi, ingefära, paprika, rödlök och vitlök. Hetta upp en stekpanna med olja och fräs kycklingen på hög värme, lägg sedan över på en tallrik
Helstektkycklingmed färska örter och vitlök. Vi åt kycklingenmed smörstekt sparris och inget annat. Börja med att hälla skyn som bildats av kycklingen av en kastrull
Låt puttra en stund, smaka av och se till att kycklingen är genomgjord. Asiatisk kycklingwok är en favorit hemma hos oss, blir ofta det när vi inte vet riktigt vad vi ska göra (som denna kväll)
Kryddig helstektkycklingmed ugnsbakad blomkål med citron/fetaost. Helstektkyckling. Det sista du gör med såsen är att stavmixa den slät, jag sparade allt utom chilifrukten, den la jag på kycklingen
Servera kycklingklubbornamed grönsaker och ris. Grönsaksblandningen blev riktigt god och den färska ingefäran gjorde att kycklingen fick lite lagom sting
Krydda kycklingenmed mild paprika, svartpeppar och salt. en hel kyckling, råolivoljaen limeen stor löknågra vitlöksklyftormild paprikakrydda svartpepparsaltSätt på ugnen
Häll några matskedar olja i en gryta och fräs först kycklingoch därefter ingefäraoch vitlök. Skär kycklingen, paprikorna och zucchinin i bitar och hacka löken
Skär kycklingklubborna mitt itu till ben och lår. Lägg dem i formen och ös med marinaden. Blanda chili, ingefära, citronsaft, sherry, honung och olivolja i en ugnssäker form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.