Ni som följer mig på instagram – @kryddburken såg igårkväll bilder på pirogerna jag gjorde och självklart ska ni få recept på fyllningen som bara är sååå god
Fräs färsen smulig i en stekpanna med smör. Skala och hacka löken och låt den fräsa med färsen. Tillsätt tomatpuré, chilisås, pressad vitlök, fond, krossade tomater, vatten och oregano, och koka ihop i 15 minuter
Skär potatisen i skivor. Finstrimla laxen. Fräs löken i smör tills den blir mjuk utan att ta färg. Varva potatis, lax och lök i en smord ugnssäker form
Gräddrostad färskpotatis. Ikväll åt vi något så himla gott till middag. Vi grillade högrev som vi "förkokt" till 44 grader ungefär, och åt gräddrostad färskpotatis till
Bullar. Blanda båda mjölsorterna och bakpulver i en skål. Rör i sirap, salt och yoghurt. Forma 6 bullar av degen och lägg dem i muffinsformar på en plåt
När mamma och pappa kom över sist fick jag en hel hög med härliga rabarberstjälkar. Underbart. Jag tänkte nog göra som förra året, baka något sött och sen göra saft av resten