Jag fick med mig massor av godsaker hem, bl a denna goda rabarbersaft. -Mama Skogly ♥ Rabarbersaft. Love och jag var bjudna till min bloggkompis Erica för en vecka sedan
Ta av kastrullen från plattan och sila av rabarbersaften i en mindre kastrull. I helgen gjorde jag rabarbersaft och den blev väldigt god och inte för söt med en smak av rabarber och citron och det blev 1
Crème anglais. Lägg gelatinblad i kallt vatten. Blanda äggulor och strösocker i en bunke. Dela vaniljstången och skrapa ur fröna och lägg i mjölken, koka sedan upp vaniljstång, grädde och mjölk och slå det över äggulorna, blanda väl och tillbaka i kastrullen
Rabarbersaft. Rabarber är min bästa kompis i köket, den är så mångsidig och fantastiskt god. Jag har två plantor i min trädgård och när jag skördat för sista gången för säsongen känns det alltid lite ledsamt
Leilas brownies. Leilas brownies. De här underbara brownisarna, efter ett recept av Leila Lindholm, är helt livsfarliga att baka, för de är nämligen så goda så att det är helt omöjligt att bara ta en bit
Idag är det 1 maj och det är dags att fira in våren (bland annat…). Leila Lindholms sega kladdkaka från ”a piece of cake” är en av alla fantastiska kladdkakor och passar väl utmärkt en dag som denna
Jag smakade rabarbersaft för första gången förra veckan och fick en riktig smakupplevelse. Rabarbersaft, ca 1 liter koncentrat. Rabarbersaft, ca 1 liter koncentrat
Kommentarer
patriksvensson-1
Denna provas just nu
Logga in eller Registrera för att kommentera.