Jag blev så sugen på Thai för någon vecka sedan och då blev det detta. god strimlad lövbiff med hemmagjord teriyakisås och en pak choi sallad smaksatt med lime
Ingredienser Portioner. 4 900 g potatis Fiskgryta 2 morötter 1 purjolök 2 dl vispgrädde 2 1/2 dl vatten 1 fiskbuljongtärning eller motsvarande mängd fond 1 msk majsstärkelse 1/2 g saffran salt och peppar ca 600 g sejfilé 400 g romanticatomater Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Laktosfri Visp/Matgrädde 5
Om man ska sammanfatta denna rätt med ett ord så skulle jag säga “fantastisk”. Det gratinerade moset med smak av bacon och parmesanost gifter sig otroligt bra med köttet och såsen – vill man ta måltiden till ytterligare en nivå gör man egen bearnaisesås också
Servings. 4. Cook Time. 20 Min. Potatis och löksoppa med tryffel och ägg. Yield. 2 formar. 40 Min. Köttfärsgratäng med bacon, champinjoner och purjolök
Fryst torsk är kanske inte den roligaste råvaran, men om man lagar den på det enkla sätt som vi gjorde igår så blir den toppengod - smakar "som restaurang"
Lägg det strimlade köttet i en bunke med soya, kalvfond och vitlök. Låt marinera 15 minuter. Fräs purjolök, champinjoner och paprika i en stekpanna med smör