Till 10 empanadas. Deg. 1. Blanda alla torra ingredienser. 2. Vispa ihop mjölk, äggula och olja. Slå ihop med mjölblandningen och arbeta samman till en deg
Mättande biffstroganof med ris och sallad. Nu när det är kallt ute så tycker jag att det är gott att äta olika sorters grytor och soppor till middag och den här gången blev det biff stroganof med ris och sallad
Gokväll alla fina läsare. Jag hoppas ni haft en fin helg och njutit av ledighet och vackert väder. Och grattis i efterskott till alla mammor på Mors dag igår
Paolos middag. PARMESANKYCKLING MED ZUCCHINI- & POTATISGRATÄNG. Dagens middag är inspirerad av Paolo Roberto och Ulrika som bjöd på detta i våras, tack för middagstipset
Lätt och smidigt Zucchinilasagne. Nu en kopp kaffe och lite soffmys en stund. ) Kommer att bli lite roligare recept framöver när jag piggnat på mig lite just nu är jag lite hängig och trött
Bara en väldigt liten mängd kött, men utblandat med rotfrukter. 1 msk olivolja 1 gul lök, finhackad 2 vitlöksklyftor, finhackade 250 g fintärnade morötter eller rotselleri 250 g nötfärs 800 g krossade tomater 2 dl vatten 0
Rensa och skör köttet från kycklingen i strimlor. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Skölj pastan i kallt vatten och låt sedan rinna av ordentligt i en sil
Ojoj så mätt jag är nu. idag blev det rättikagratäng med kycklinggryta som min sambo gjort. så gulligt av honom och tänka på mitt sätt att laga mat och gjort maten enligt Lchf