Häll smeten i en långpanna klädd med bakplåtspapper ( ca 20 x 30 cm). Grädda i 200 grader i 20-30 min (prova med sticka, hade min inne 25 min). 2 st ägg. 2 tsk bakpulver. 2 dl vetemjöl. 2 dl strösocker
Men när jag bakar så ska det vara mycket av det goda. 21/2 dl socker. 1 1/2 dl kakao. 2 tsk maizena majsstärkelse. 200 g färskost ( typ philadelphia). 2 dl florsocker. 21/2 dl vispgrädde ( 26 procent). Smörj en rund bakform med avtagbara kanter (24 cm). Kör oreokakorna i matberedare tills du har fina smulor och sätt ca 1/2 dl av smulorna åt sidan till garnering. Ställ in kakan kallt ca 2 - 4 timmar i kylen, eller 1-2 timmar i frysen. 21/2 dl socker. 1 1/2 dl kakao. 2 tsk maizena majsstärkelse. 200 g färskost ( typ philadelphia). 2 dl florsocker. 21/2 dl vispgrädde ( 26 procent)
Nu vet ni vad ni ska baka till fikat nästa gång. Chocolate chip cookie kladdkaka8 bitar100 g Smör 2 Ägg 1. 25 dl Farinsocker 0. 75 dl Strösocker 2 tsk Vaniljsocker 2 dl Vetemjöl 2. 5 dl Chokladknappar, mörk chokladBörja med att sätta ugnen på 175°C, smörj och mjöla en springform, 22 cm. Rör ner 2 dl av Chokladknapparna. Grädda mitt i ugnen i 15-20 minuter. 25 dl Farinsocker. 2 tsk Vaniljsocker. 2 dl Vetemjöl. 2
26 augusti 2017, 15. 02. 2-4 dl mjölk (beroende vilken konsistens du vill ha). 2017-08-26 @ 15. 2. 2017-08-26 @ 15. 2017-08-26 @ 18. 2-4 dl mjölk (beroende vilken konsistens du vill ha)
1 1/2 dl strösocker. 2 ägg. 2 dl vetemjöl. 2 st gelatinblad. 21/2 strösocker. 2 msk strösocker. 1 1/2 dl kokosflingor. 1/2-1 msk kakao alt. 200 g choklad. Blanda tills smeten är slät och jämn, och häll över i en smord springform, ca 20 cm i diameter. Grädda mitt i ugnen i ca 15-20 minuter. Vispa under tiden äggvitorna med 2 msk socker till ett fast skum. 1 1/2 dl strösocker. 2 ägg 2 dl vetemjöl. 2 st gelatinblad. 21/2 strösocker. 2 msk strösocker. 1 1/2 dl kokosflingor. 1/2-1 msk kakao alt. 200 g choklad
Sätt ugnen på 200°. Smörj en ugnssäker form, ca 22 cm i diameter och bröa med mannagryn. 2 ägg. 2 msk strösocker. 2½ dl Arla Köket Kesella® kvarg vanilj. ca 2 dl bär
2. 2. ⁄2 tsk salt. ⁄2 dl florsocker. ⁄2 dl majsmjölInstruktionerBlanda gelatinpulver och en deciliter vatten i en stor bunke och ställ den åt sidan. 2. 2. ⁄2 tsk salt. ⁄2 dl florsocker. 2 dl majsmjöl
Ja men visst kan man baka gott bröd med bönor. 2 tsk fiberhusk. 3 ägg 1 rödbeta 1 morot 2 tsk fiberhusk. Här kommer mitt recept på en saftig brödlimpa med en blandning av kikärter, vita bönor och kidneybönor
Sätt ugnen på 250 grader. Blanda 8 dl rågsikt, 2 msk strösocker, 0,5 tsk salt samt 3 tsk hjorthornsalt i en bunke. Dela sedan degen i 20-24 bitar som du rullar ut till fingertjocka längder. 2 msk strösocker