Och bäst av allt, du behöver inte ödsla mer än 15 minuter på att svänga ihop den. 5. No bake-desserter är räddningen när man snabbt och enkelt behöver kirra dagens dessert
Enda ändringarna jag gjorde till receptet var att baka bottnen, jag tycker den blir godast så, och att strunta i passionsfrukten, men det var av lathet, de hade nämligen inga i den närmsta mataffären
In i ugnen på 175 grader ca 35 minuter. Ägg och strösocker vispas pösigt. Vetemjöl och bakpulver blandas och rörs varsamt ner i äggblandningen tillsammans med smält avsvalnat smör
Den smakar mer och godare då. Kakan innehåller endast 4,5-5,6 kolhydrater per bit, beroende på hur många bitar man väljer att dela upp den i. Det blir 8-10 bitar av kakan100 g smör1-2 dl sukrin (beroende på hur söt du vill ha den)3 ägg300 g finrivna morötter0,5 dl kokosmjöl3 dl mandelmjöl2 tsk kanel1 tsk pepparkakskryddor. Frosting25 g smör250 g naturell färskost2,5 msk sukrin1 tsk finrivet apelsinskal2 msk pressad apelsin1 krm vanilpulver. Sätt ugnen på 175 grader. 1 bit (8 bitar kaka)Fett 30 gProtein 8 gKolhydrater 5,6 gKcal 332 kcal. 1 bit (10 bitar kaka)Fett 24,5 gProtein 6,4 gKolhydrater 4,5 gKcal 265 kcal
Till 25-30 små använde jag. 150 gram Halloumiost (grillost). Låt smeten stå och "svälla" / vila 10-15 minuter. Nog bör du steka under 3-5 minuter i alla fall. 150 gram Halloumiost (grillost)
Den här galetgoda morotslaxen måste ni bara testa att göra. ca 500 g grovt salt. 4 - 5 stora, jämntjocka morötter (ca 500 g). ca 500 g grovt salt. 4 - 5 stora, jämntjocka morötter (ca 500 g)
Dessa choklad- och jordnötssmörrutor är galet enkla att göra. Snygga och otroligt goda. 75 g smör, smält. 125 g choklad. Klä en form, ca 20 x 25 cm, med bakplåtspapper. 5. Med en sked häll jordnötssmöret på chokladen så att det blir 4-5 ränder. 75 g smör, smält. 125 g choklad
De här brownieserna är så otroligt goda – och de är helt glutenfria, proteinrika (+ fulla med mineraler), och måhända kanske lite avtändande med sin ingredienslista vid en första anblick
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.