Här kommer nästa recept med min egen naturligt glutenfria fullkornsmjölmix. Mjölmixen har jag lagt upp recept på här så att du kan blanda den själv och baka enkla, näringsrika, fiberrika och naturligt glutenfria bröd av
I helgen gjorde jag våfflor till lunch. Så. Gott. Och enkelt är det också. Min favoritvåffelvariant är i dagsläget nedanstånde recept på våfflor med banan i smeten
Sätt ugnen på 200 g. Vispa äggen riktigt fluffiga, ca 5 minuter. Blanda de torra ingredienserna. Vispa ner färskosten, osten och de torra ingredienserna
Underbara helgmorgnar. Pojkvännen bestämde sig för att ställa sig och baka scones imorse. Det är något jag inte växt upp med utan gjort någon gång i hemkunskapen i skolan och testat en gång då jag minns att det gick åt helvete, haha
Nu under jul/nyår har det blivit mycket arbete hemifrån. Mer än vanligt. Jag tycker det kan vara svårt att planera maten och klura ut vad jag ska äta till varje måltid/mellanmål
Cookies är något som alltid funkar att bjuda på, speciellt när de varken innehåller gluten eller mjölk om man skulle råka ha någon allergiker i sällskapet