Smält smöret i en stekgryta och bryn köttet. Hacka löken och skär champinjonerna i mindre bitar och tillsätt dem till köttet tillsammans med salt och peppar
Slå på grädden och köttbuljongen. Ingredienser 4-6 personer500-600 g lövbiff4 msk dessertost paprika/chili10 g champinjoner1 liten rödlökSås2,5 dl matlagningsgrädde2 dl köttbuljong (tärning + vatten)2 msk dessertost paprika/chili1 msk mango chutneySoya, några droppar för färgenSaltPepparGör så härStrimla löken och champinjonerna
Hacka och stek löken på medelhög värme till den är glansig. Skär korven i bitar och strimla paprikan. När löken är stekt läggs den åt sidan, lägg nu i korv och paprika i pannan och stek tills korven fått färg och paprikan mjuknat något
Ungefär 5 minuter innan denna bild togs brände jag, rent ut sagt, skiten ur min hand. Och ungefär 5 minuter innan mannen satte in hela stekpanna i ugnen förklarade jag fint att stekpannan kommer att bli otroligt varm, så det kanske inte var så bra att ställa in den i ugnen – jo, men det skulle den
Lägg svamp, purjolök och bacon i botten på en ugnsfast form, sedan köttet. Det blev ingen trädgårdsdag för mig igår Kylig vind och mulet, så det fanns verkligen ingen lust alls att gå ut och kratta i landen