Aubergine och zuccini lasange som ett tillbehör för ca fyra personer. 1 aubergine1 zuccini1 burk krossade tomater 400gr2 klyftor vitlök1 burk crème fraiche½dl riven smakrik ostsalt och pepparolja till stekningSätt ugnen på 250grader
Däremot är januari-mars mina bästa skrivmånader, det finns ingen jul som väntar där framme, ingen sol som lockar eller ett hav som bjuder in till båtturer
4 November 2016. Sallader & grönsaker,. Vegetariskt. Rostad butternut squash med gremolata och valnötter. I skrivande befinner jag mig i ett gammalt palazzo från 1700-talet i Florens
Fredagar förknippas ofta med taco och här kommer en böngryta som just har tacosmak. Välj att äta den helt vegetariskt eller lägg till lite kycklingfilé om så önskas
Gröna sojabönor (edamamebönor) är goda att ha i sallader eller i en wok. Här har jag mixat små gröna biffar som jag serverar med en bulgursallad och citronyoghurt
Detta recept har jag fått möjlighet att ta fram tillsammans med Dr. Oetker. Som jag har nämnt tidigare tycker jag att det är extra roligt att baka med bär under vår och sommar
Ett tips till middagen ikväll. Detta åt jag och Jesper till middag här om kvällen. Han var ledig och jag jobbade så jag letade fram ett recept som jag var sugen på och så åkte han och handlade och lagade mat så att det var färdigt tills att jag kom hem