Jag känner ganska många som är glutenintoleranta (det är ingen allergi, det är en intolerans). Det är inte svårt att baka glutenfritt, men man behöver tänka till lite och veta vad de olika mjölsorterna har för egenskaper
Amerikanska pannkakor går fort att tillaga och blir extra gott med färska blåbär och dadelsirap. Som är tillverkad enbart på dadlar med en nästan ”chokladig” smak och utseende
De här underbara brownisarna, efter ett recept av Leila Lindholm, är helt livsfarliga att baka, för de är nämligen så goda så att det är helt omöjligt att bara ta en bit
Lycka. I torsdags lyckades jag äntligen baka goda, saftiga, glutenfria kanelbullar. För alla som ätit eller provat att baka glutenfria bullar vet nog om hur svårt det kan vara att få tag i ett bra komplement till de vanliga kanelbullarna men äntligen
Jag brukar ju säga att jag oftast lagar all mat från grunden. Men det finns undantag. Ibland testar jag glutenfria nyheter, om inte för annat så för att kunna berätta för er om sånt som dyker upp i affärerna