Fruktsallad med maränggrädde och dajmkulor Toppa fruktsalladen med maränggrädden och dajmkulorna. Tina mango eller ananas. Skala kiwin och skär den i klyftor Matklubben.nu
Fräsch fruktsallad Skala och skär melonerna och bananerna i bitar. Skär skalet av apelsinerna och blodgrapen med en kniv så att fruktköttet kommer fram Matklubben.nu
Apelsinsallad med oliver Skala apelsinerna med kniv och skär bort allt det vita. Skär sedan apelsinerna i tunna skivor. Skala och skiva löken tunt Hemmets Journal
Fänkålssallad med apelsin Strö kärnorna över salladen och ringla över olja och citronsaft. Dela fänkålen mitt itu och skär bort den grova mittstocken Hemmets Journal
Förbered salladen innan Detta är det perfekta sättet att förbereda en sallad. Fyll på med andra grönsaker / Dagens bestod av körsbärstomater och salladslökLisas Godbitar
Pizzasallad Låt salladen svalna. Låt salladen stå övertäckt i kylskåp ett par timmar innan den serveras. Blanda kålen med finstrimlad lök och strimlad paprika i en bunke Hemmets Journal
Potatissallad med chorizo Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 300 gram broccoli 600 gram färskpotatis(ar) 2 st morötter 300 gram chorizokorv(ar) 1 st paprika 1 msk olivolja 2 st vitlöksklyfta(or) 1 st rödlök(ar) Dressing 1 dl crème fraiche 0,5 dl persilja , hackad 1 dl dill , hackad 1,5 msk svensk senap 2 msk rödvinsvinäger 1 salt Köp receptet Näringsvärde Kcal www.tasteline.com
Grillade grönsaker med mozzarella – recept Vänd ner osten i salladen vid servering. 3 färska rödlökar. 11 gul paprika mittkok.expressen.se
Auberginesallad med halloumi Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 0,5 dl pinjenötter 5 st tomat(er) 1 st aubergine 1 st squash 3 st vitlöksklyfta(or) 1 burk(ar) matvete , (400 gram) 1 olivolja , till stekning 0,5 st citron(er) , det rivna skalet 1 flingsalt 1 st peppar , nymald 50 gram rucola 300 gram haloumi Köp receptet www.tasteline.com
Päron och ädelostsallad Till den vegetariska lasagnen jag gjorde häromdan så blev det denna salladen. Den kan man göra som ensamrätt eller ha vid sidan om Annikas Bakery House
Laxsallad med päron och valnötter Fördela salladen på fyra tallrikar. Servera till salladen. 1 l blandad sallad. Lägg på delade plommontomater, lax i bitar och skalade, klyftade ägg Hemmets Journal
Gurk- och melonsallad Lägg upp salladen på ett stort fat och strö över smulad ost och färska dragonblad. Skala gurkan och dela den på längden Arla