Blanda kålen med finstrimlad lök och strimlad paprika i en bunke. Dressing. Koka upp olja, vinäger, vatten, socker, salt, peppar och oregano i en kastrull
Potatissalladmedchorizo. Skiva chorizo och stek dem med paprika, lök och vitlök. Blanda sen dressingen och häll den över korvsalladen medan allt är varmt
Blanda ner paprikan i potatissalladen och toppa med rostad mandel, servera med grillad korv. Blanda dressingen genom att vispa ihop passerade tomater, vinäger och paprikapulver tillsammans med riven vitlök
Krydda med salt och peppar. Blanda potatisen med korv, lök, chili, nektariner, oliver, örter. Blanda den ljumma potatisen med 3 msk olivolja, vitlök, citronskal och -saft. Smaka av med salt och peppar 1 kg färskpotatis. 300 g chorizo
Servera chorizomed rostad potatissallad, stekt citron och rökt paprikayoghurt. Stek chorizo runtom och den halva citronen på snittytan i en stekpanna med olja
Dela potatisen och blanda med senapen. Potatissallad ca 10 portioner ca 1,5 kg Färskpotatis 1 rödlök 1 knippe rädisor Lite färsk basilika 1 påse ruccola 2 tomater 1msk dijonsenap en skvätt vinäger En skvätt olivolja Lite parmesan eller annan smakrik ost 1
Spola med kallt vatten så att kokningen avstannar och skär varje sparris i tre bitar. Denna är min nya favorit när det gäller potatissallad, den är otroligt god och väldigt fräsch
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.