Till detta blev det potatismos och en ärtröra, man blandar rumstempererade gröna ärtormed vitlök, salt, peppar och avocado, mixar ihop och lägger under fisken
lägg torskenmed lite skirat smör i botten i en ugnsfast panna och strö över lite salt samt peppar. Rimma gärna torsken lätt innan så håller den ihop bättre
- ljuvlig fisk som delar sig i flagor och den goda smaken av smör och sommar. 6oo gr torskrygg. 2 dl gröna ärtor. Dela torsken i bitar och baka den i ugnen på 190 grader ca 8 min. Smält smöret och blanda med gurka, ärtoroch dill precis innan servering 100 gr smör. 2 dl gröna ärtor
vafri kryddblandning - jag använde en fiskkrydda från Krusmyntagården. Tina torsken. Lägg i broccoli ochärtoroch låt dem koka med några minuter innan du lägger i fisken och låter den sjuda klart
400 g tagliatelle (eller vilken pasta du vill) salt 150 g pancetta (eller bacon, välj bra kvalité) 10 stjälk färsk mynta 2,5 dl frysta ärtor 100 g pecorinoost 1,5 dl crème fraîche 2,5 dl kokvatten från pastan svartpeppar, nymalen grönsallad (t
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.