Häromdagen var jag hos en granne som höll på att baka dessa underbara kakor, jag fick smaka när de kom direkt från ugnen, varma var de något av de godaste jag ätit på länge
Vaniljbullar, solskensbullar, sockerbullar. Kärt barn har många namn, brukar man ju säga. Detta recept som ger de godaste bullarna med mycket vanilj- och kardemummasmak måste ni prova
Marängbotten. Vispa äggvitorna i en bunke. Tillsätt socker och fortsätt vispa. Häll i vårgårdariset. Bred ut blandningen på ett bakplåtspapper i långpannan
Gör så här. Lägg smöret i en porslinsmugg som rymmer ca 3 dl. Smält det i mikrovågsugn ca 30 sek. Blanda ner övriga ingredienser och rör till en slät smet
En enkel cheesecake lagade vi till förra helgen. I frysen fanns det två portionsformar kvar med digestivebotten (smält smör och digestivekex) färdiga att fyllas