Ingredienser Portioner. 4 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 msk finhackad färsk ingefära 600 g kycklingfilé 2 msk olja 4 stjärnanis 0,8 dl kinesisk soja 2 dl vatten 1 msk strösocker 2 msk vitvinsvinäger 4 port ris eller annat gryn 1 msk majsstärkelse (Maizena) 1 burk böngroddar (à 280 g) 1 broccolihuvud 225 g haricots verts salt nymalen svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong
Känns som att jag bara lagar chili och wok ibland. Men det är ju sååå gott. Planen ikväll var att jag skulle laga vietnamesiska vårrullar, men jag hittade inget rispapper i affären så det blev en wok med räkor istället
Skrivet 2017-10-07 Klockan 17. 31. 15. Det här behöver du till 3-4 portioner. rapsolja1 gul lök1 msk tomatpure600 gram stimlat fläskkött (benfri kotlett te
Värm ugnen till 200 grader. Hetta upp oljan i en stor ugnsfast gryta, stek löken mjuk i 5 minuter. Tillsätt kyckling och currypasta, koka i 3 minuter under omrörning
Hej på Er. På mitt förra jobb och även nu i skolan så går vi ut och lunchar titt som tätt. Och i Hallsberg finns det inte jättemånga lunchställen att välja på, det är typ pizza, eller Asiatisk mat som finns
Fräs hackad vitlök och lök, curry och paprikapulver i en stekpanna med matfett. Tillsätt tärnad kyckling, strimlad vitkål och paprika och strimlade sockerärtor