Det här kan nog vara den godaste kinarätten som vi någonsin har ätit och den slår det mesta vi har varit med om när vi käkat ute på kinakrogar, är ni som oss galen i det asiatiska köket så kommer ni också tycka att det är helt fantastiskt gott
300 g risnudlar (breda) 8 klyfta vitlök (mycket men gott. ) 3 röda chilifrukter (mindre om du inte vill ha så mycket hetta) 300 g kycklinglårfilé neutral matolja, att steka i 4 salladslökar 1 broccoli (liten) 1 dl ostronsås 2 msk fisksås 1 msk kinesisk soja, eller thailändsk 1 msk strösocker 2 dl thaibasilika (eller holy basil)
Have you ever tasted zoodles/zucchini Noodles before. Some boil them slightly in water but I ate them completely raw together with carrot noodles and a lovely creamy avocado sauce
1. Späcka med baconet under skinnet på kycklingen. 2. Blanda rubben och rubba in kycklingen överallt. Fyll koppen eller burken med whisky och trä på kycklingen
This weekend I made a delicious noodle wok, I used my calorie free noodles from Fitnessguru. com (you can buy / read more about them HERE), but you can obviously use any noodles you yourselves prefer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.