Färsk broccoli kokas upp, låt sjuda 1 minut. Låt fräsa utan att ta färg i 23 min, strö på 4 msk vetemjöl och rör om. Tillsätt 2 tsk pepparmix och vattnet i omgångar under omrörning, tillsätt matlagningsgrädden och låt sjuda 5 minuter, rör om då och då. Krydda karrékotletterna på båda sidorna med pepparmix och grillkrydda, bryn dem 1 ½ 2 min varje sida. Gratinera i ugnen ca 30 minuter, låt vila 5 minuter innan servering. 2 dl matlagningsgrädde
Ställ in i ugnen på 200 grader i ca 15 minuter. Ställ köttet på plåten och sedan in i ugnen igen i ca 20 minuter. 200 grader i ca 15 minuter Ansa fläskytterfilén, skölj och torka av
Ta bort filén från plastfolien och placera den i mitten av den mindre remsa av degen. Du kan använda en matberedare för att göra detta, men se till att du puls-hackar svampen så att den inte blir mosig
Jag band upp mina för att få lite bättre form. Ta ut köttet och låt det vila i 15 min. 15 min V. Testade för första gången att baklängessteka högrev och det blev riktigt bra