Putsa och skär köttet i bitar, ca 3x3 centimeter. (Släng inte benen). Skala lök och morötter. Skär morötterna i 2 centimeter stora bitar och klyfta löken
Häll vatten i en kastrull eller gryta och låt det koka upp. Skrapa köttet och ta bort ev senor. Skär sedan köttet i stora grytbitar och lägg det i det kokande vattnet
Skala räkor, lök och äpple. Hacka lök och äpple. Skölj purjolök och skär i tunna skivor. Häll Milda Culinesse i en kall traktörpanna och ställ in plattan ett eller två steg under högsta läget
Dela kycklingfilén i 3 delar. Häll flytande margarin i en stekpanna, när bubblorna slutat bubbla - bryn kycklingbitarna och tillsätt de skivade champinjonerna
Mos. Koka potatis och selleri i osaltat vatten ca 25 min och häll sedan av vattnet. Pressa potatis och selleri och tillsätt Milda Mini Mat 7 % och parmesan
Stek kycklingen gyllene tillsammans med curry i Milda Culinesse ca 5 minuter. Koka upp vatten med buljongtärningar, Milda Mini Mat 7%, ingefära och citrongräs