Snitta, skölj och strimla purjolöken och paprikan, finstrimla vitkålen. Stek färsen i en teflon/gryta. Tillsätt senap, tomatpuré, lagerblad, paprika, kål, lök, vatten och buljongtärning och koka ca 10 minuter
PAD THAI MED KYCKLING. 3 mars 2015, 11. 11. Oavsett om man har varit i Thailand eller inte så har nog de flesta människor någon gång testat på maträtten Pad Thai
De här kakorna bakade min farmor alltid när jag var liten. Mördeg kan vara lite pilligt att få ihop och marängsmeten gör alltihop lite kladdigt när man ska baka, men med lite tålamod och nogrannhet får man fina kakor som nästan smälter i munnen
Tidningen Land utsåg i början av april en segrare i SM i småkakor. Vinnarreceptet gjordes av Sandra. Jag har provat den och kan lova att det en höjdarkakaMed god kombination av vit choklad och macadamianötter
Igår företog sig Erik en smärre utgrävningsexkursion i vår fullproppade frys och lyckades hitta flera påsar av sommarens härliga rabarber varpå det hördes ett nöjt utrop från köket