Tidigare åt jag väldigt sällan pasta. Jag tror det mest handlade om att jag ville hålla nere mitt intag av kolhydrater, men jag har nu insett att pasta är alldeles för gott för att kompromissa bort
Sila vätskan från grytan i en kastrull. Rör ut maizena i lite kallt vatten och häll det i kastrullen. När köttet är klart tas det ut ur ugnen och får vila i grytan ca 20 min under lock
Efter jobb blir det en timma på Form, på tallriken ikväll serveras en god kycklinggratäng och därefter kan man lugnt sjunka ner i soffan med en skål ostbågar och något gott vin i glaset
Ruskigt gott, vi följer upp gårdagens fläskkotletter med ett riktigt långkok på högrev och precis som gårdagens middag så är det här en gammal klassisk rätt med många smaker man finns
Fast inte i bemärkelsen att häva otur genom att ta i trä, utan i en helt fantastisk gryta med massor av goda smaker från fem sorters peppar, bacon, purjolök, grädde och crème fraiche
Tänkte tipsa er lite snabbt om detta recept med kassler som är så vansinnigt gott. Ris och kassler i samma form och så den där goda såsen med en gnutta majonäs i som bara blir sååå krämig och god
Koka pastan enligt förpackningens instruktioner och spara en del av kokvatten. Vispa ihop äggen och massa riven ost i en skål, blanda med lite vatten och persilja
Var säkert en kålmask i ett tidigare liv. Till såsen hällde jag skyn från formen i en kastrull. Tar tyvärr inga måttangivelser för såsen, den får helt enkelt smakas av