Min jakt på det perfekta glutenfria brödet fortsätter. Det här är ett försök att baka på enbart bovetemjöl, eftersom jag gillar smaken och har nått lyckade resultat på pannkakssidan med bovete
Finns det något godare än nybakt bröd som fortfarande är varmt så smöret smälter. Jag vet faktiskt inte Och här om veckan slängde jag ihop dem godaste sconesen som passar perfekt till helgens långfrukost
I sommar haf flödet på instagram varit fyllda av denna vita kladdkaka med rabarber. Så när vi kom hem från resan och jag gick en liten runda i trägården plockade jag några av de få små rabarberstjälkar vi hade
Smält försiktigt smöret (eller margarinet) i en kastrull på spisen. Tag bort kastrullen från spisen och värmen när drygt hälften av smöret smält och rör med en sked tills resten av smöret smält som då smälter av redan befintlig värme
Bättre sent än aldrig. lovade redan tidigt idag på facebook gruppen att receptet var på G. Min svägerska skickade för länge sedan över att recept som hon ville att jag skulle prova