Saftigt gluten- /vete- /soja- /ägg- /mjölkfritt solrosbröd.
Mattheos allergirecept
Mattheos allergirecept
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 st limpor
  • 100 g Carlshamns mjölkfria margarin / eller annat valfritt smör/margarin
  • 50 g jäst
  • 6 dl vatten/mjölkersättning eller komjölk
  • 1 msk fiber husk
  • 0,5 dl fibrex
  • 1 tsk bakpulver
  • 2 msk sirap eller socker
  • 2 tsk salt
  • 0,5 dl krossade linfrön
  • 0,5 dl solrosfrön
  • 5 dl majsmjöl
  • 7-8 dl Lailas gula mjölmix

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.