En lite lyxigare maräng med hallonsmak. )1 ägg1 tsk citronsaft1 dl socker70 g färska eller tinade hallonVispa äggvitan, citronsaft och 1/4 av sockret i en rostfri bunke till en maräng
Idag satt jag och funderade över en fika på stan. Jag var väldigt sötsugen och kände för maränger. Du vet sådana stora med choklad i som är helt perfekta och mer som ett konstverk
1. Vispa vitor, vinäger och socker i en bunke över vattenbad tills smeten är 65 grader. 2. Vispa sedan smeten tills den kallnat och blivit riktigt tjock
Mina påsk-cupcakes blev riktigt bra. Jag skickade upp Pappsen och barnen på övervåningen när jag skulle dekorera dem, så att jag skulle hålla stressnivån nere
Småkakor brukar gå hem hos de allra flesta, så vad sägs om äppelsnittar. Hej på er. Jag tänkte att vi kunde dra fram ännu ett recept med äpplen, det är bäst att passa på så länge vi har den härliga höstfrukten att njuta av
Förra veckan var jag ju inne på det där med Ingefärspepparkakor. Ni minns nog det gamla receptet från Prinsessornas kokbok som efterfrågades av en läsare
En klassisk julsmak är pepparkaka och det finns verkligen numera i alla former. Vad sägs om en chocolate chip cookie fast utan chokladen men med smak av pepparkaka och fylld med torkade tranbär och valnötter