Dekorera med färska hallon och citronmeliss. Maräng. Ta bort skålen från värmen och vispa marängen med en elvisp eller i en matberedare tills marängen är styv och har svalnat
Inspirerad av de hallonkakor som min kollega bjöd på förra veckan letade jag fram ett liknande recept men med maräng som tillägg och bakade dessa efter jobbet
Spritsa en topp med marängen på parfaiten och stoppa tillbaka i frysen, med resterande maräng spritsar du ut långa smala strängar på plåt med bakplåtspapper och strö över frystorkade hallon
Maräng, hallon, grädde och mandel är en smakstark kvartett. Fördela hallonmoset i springans botten. Tillsätt lite av sockret i taget tills marängsmeten blir fast, glansig och bildar toppar
färska hallon. Maräng. Toppa kakan med hallon och kokos. När allt socker är i och smeten blivit så hård att du kan vända skålen upp och ner är marängen klar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.