Asiatiskt Kött

Asiatiskt Kött

  • 12 Recept
Kinagryta fläsk med bambuskott

Kinagryta fläsk med bambuskott

Servera med asiatiskt ris (jasminris) kokat utan salt, soja och sambal oelek. Slå oljeblandningen i en stor kastrull och fräs en kort stund, tillsätt kött och fräs kort, i med löken
Biff med bambuskott

Biff med bambuskott

Marinera köttet i sojan. Stek köttet i matoljan, ta upp köttet. Lägg tillbaka köttet och rör om. 400 g biffkött , strimlat. -Mama Skogly ♥ 400 g biffkött , strimlat
Sugen på kinamat?

Sugen på kinamat?

Köttet vi använde oss av är en så kallad Picnicbog, dvs ett stycke benfritt kött från framdelen av grisen
Chiliolja Szechuan stil

Chiliolja Szechuan stil

Chiliolja av olika varianter är frekvent förekommande i det gigantiska Kinesiska köket. Man använder det som smaksättare i diverse olika rätter
Biff med bambuskott och champinjoner

Biff med bambuskott och champinjoner

Strimla köttet tunt. Ställ åt sidan och bryn köttet i olja. 600 g nötkött, t ex lövbiff. Blanda köttet med ingefära, 0,5 dl vatten och maizena. 600 g nötkött
Strimlad biff med purjolök

Strimlad biff med purjolök

Stek sedan köttet lite i taget i en stekgryta. Låt det koka någon minut och lägg sedan i champinjoner, purjolök och kött
Kinesisk friterad biff i sötsur sås

Kinesisk friterad biff i sötsur sås

Ta upp köttet och torka det torrt från marinaden. 11 tsk maizenaSkär köttet i tunna strimlor. 200 gram biff som ryggbiff, innanlår, rostbiff, entrecote eller flankstek
Wok med lövbiff och grönsaker

Wok med lövbiff och grönsaker

Kött,. Skär köttet i strimlor. Blanda marinaden och lägg i köttet. Häll i köttet och stek det till det är genomstekt