Nu när det är säsong för persikor tycker jag verkligen att man ska passa på att baka med den. Den här söta stenfrukten ger en frisk och len smak i bakverk
1 dl havregryn. 11 dl blåbär. 12,5 dl vatten. 10,5 krm salt. 11 banan. 11 dl havregryn 1 dl blåbär 2,5 dl vatten 0,5 krm salt 1 bananKoka upp havregryn, blåbär, vatten och salt och låt småkoka några minuter
1 dl blåbär, helst svenska ½-¾ dl pressad apelsinsaft eller vatten 2 msk pressad citronsaft 1 tsk honung 1-1 ½ tsk Kockens ingefära malen, Ekologisk ½-¾ tsk Kockens gurkmeja, EkologiskMixa samman alla ingredienser i en mixer eller med en stavmixer
2-3 gröna kiwifrukter, urgröpta 1 knippe myntablad ½-¾- dl vatten 2 msk pressad citron 1 tsk honung 1-1 ½ tsk Kockens ingefära malen, Ekologisk ½-¾ tsk Kockens gurkmeja, EkologiskMixa samman alla ingredienser i en mixer eller med en stavmixer
Hej på er. Nu var det ett tag sedan jag gav er ett frukostrecept och alla vet ju att frukost är det viktigaste målet på hela dagen, så vad passar då bättre än att slänga ihop en supergod keso on the go med en fruktig touch
Skölj kålen. Skär den i strimlor. Skala och skär löken i mindre bitar. Fräs fettet i en gryta. Lägg i grytan kål, lök och äpplen skurna i klyftor med skal och kärnor, nejlikor, kryddpeppar och eventuellt också russinen