Efterrätt

Efterrätt

  • 38 Recept
Knäckig äppelpaj

Knäckig äppelpaj

Ingredienser Portioner. 6 150 g smör 2 dl råsocker 1/2 dl ljus sirap 1/2 dl vispgrädde 3 dl havregryn 1 1/2 dl vetemjöl 1/2 tsk bakpulver 1 tsk flingsalt 600 g äpplen Till servering grädde vaniljsås Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Svenskt Smör, valfri 5
Somrig bärpaj med vanilj

Somrig bärpaj med vanilj

Jag älskar sommaren och alla de här somriga bakverken jag "får" baka. Det känns så fräscht och glatt på något vis
Godaste päronpajen!

Godaste päronpajen!

Ingredienser. -- Fyllning --. 4 st päron. 2 tsk vaniljsocker. -- Deg/Smet --. 125 g smält smör. 1 st ägg. 2 1/2 strösocker
Nutellamousse med krisp.

Nutellamousse med krisp.

4 - 6 personer. 3 dl vispgrädde 1 1/2 dl nutella 50 gram mörkchoklad friska syrliga bär Värm upp 1/2 dl vispgrädde och rör ut med nutellan på svag värme
Paleo: Kladdkaka

Paleo: Kladdkaka

Det här är nog en av de godaste kladdkakorna jag gjort hittills. Jag gjorde den i en form som inte var så stor, vilket resulterade i att kakan blev högre och kladdigt god i mitten
Riesenkolapaj.

Riesenkolapaj.

Choklad mördeg. 100 g smör. 0,5 dl socker. 3,75 dl mjöl. 2 msk kakao. Arbeta ihop allt till en deg. Ställ kallt en stund
Lakrits och hallontårta

Lakrits och hallontårta

Botten. 2 st Frukt och nötbars. 20 urkärnade dadlar. 1 msk smält kokosolja. Mixa alltsammans noggrant i en mixer, häll allt i en smörpappersklädd springform i storleken 16 cm i diameter, formen hittar du här i vår butik Pressa/tryck ut allt så det täcker hela botten av formen

Cheesecake med lime

2 gelatinblad. 240 g Digestive-kex. 40 g Milda Magarin. 3 msk vatten. 400 g Créme Bonjour Naturell. 2½ dl Milda Mat & Visp, 26%

Cheesecake - New York style

BOTTEN. 200 g digistivekex (ca 10 st). 75 g Milda margarin, eller ¾ dl Milda Culinesse. FYLLNING. 1 citron, finrivet skal