Ta då ut den från ugnen och starta grillen. Sen lägg på grillen och pensla sås över igen. Servera med Coleslaw, grillad vitlök, potatisklyftor eller pommes
Grilla ytterligare en kvart. Receptet kommer från boken ”Grill – Bonniers stora bok om att grilla” och är skriven av Jens Linder och fotograferad av Stefan Wettainen
Servera till grillat eller stekt kött 1 gul lök. Finhacka löken och vitlöksklyftan. Fräs hacket i smör i en vid kastrull tills den blir genomskinlig utan att den tar färg
Bilderna i bilden är tagna av. Lieselotte van der Meijs. Fredagsfeeling, whoop whoop. Jag är supersugen på ribs, och om jag hinner funderar jag på att svänga ihop några till ikväll
Det tidigare tomatrekordet är nu slaget. Med dessa mängder tomater gäller det att variera sig. Solmogna, plockade och direkt in i munnen är ju förstås allra godast
Jag spyr på bleka, vattniga och läskiga tomater som ligger och stirrar i grönsaksdisken. Kan man så tycker jag att man ska försöka hålla sig till ekologiska tomater och solmogna
Kanske dumt att inte passa på att grilla ute nu när det är sommar, men ville gärna följa receptet. Ett recept ur Per Morbergs bok Morberg lagar husmanskost
Vid grillning, pensla på köttet före och under tiden du grillar. 1 burk. Skala och hacka lök och vitlök. Fräs i olja i en kastrull i några minuter, tills löken är mjuk