Asiatisk

Asiatisk

Japanska nudlar med kyckling, bambuskott och vattenkastanjer

Japanska nudlar med kyckling, bambuskott och vattenkastanjer

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 2 st kycklingfilé(er) , i strimlor 1 burk(ar) minimajs 2 st champinjoner , hela, konserverade 1 st röd lök(ar) , i strimlor 0,5 st purjolök(ar) , i strimlor 1 burk(ar) bambuskott 1 burk(ar) vattenkastanjer 3 dl vitkål , strimlad 1 odefinierad soja , japansk 200 gram nudlar 1 msk olja Köp receptet
Kycklinggryta med sötsur sås

Kycklinggryta med sötsur sås

Det här mina vänner är en riktig favvo för mig. En jättegod gryta med massor av grönsaker, god kyckling och en sås som är helt fantastisk
Pannkaksrulle med räkor

Pannkaksrulle med räkor

Ugn 200 grader. Blanda fibrex, salt och mjölmix i en bunke. Vispa i hälften av mjölken. Tillsätt äggen och vispa till en slät smet
Sötsur kinesisk gryta

Sötsur kinesisk gryta

Skär fläskkarrén i tunna skivor och lägg i en skål tillsammans med soja och ingefära. Blanda så att alla bitarna blir täckta med soja
Stek ris på kinesiskt vis

Stek ris på kinesiskt vis

Vispa ägget lätt och stek det i stekpannan med lite matfett. Rör så att det delas. Ta upp ägget. Fräs lök, purjolök och skinka i olja
Kinesisk gryta med kyckling

Kinesisk gryta med kyckling

Den här grytan, precis som många andra asiatiska rätter på bloggen, har ingen bakgrund i landet men väl dess kryddor